Medya ve Kalite Yönetimi Komitesi

Topluluğumuz yıl içerisinde düzenlenen etkinliklerin üyelere sosyal medya üzerinden duyurulması ve gerçekleştirilen eğitim, konferans ve panellerden sonra anket düzenlenmesi, bunların değerlendirilmesi ve veri tabanına kaydedilmesi görevimiz arasındadır. Ayrıca ULİT'in medya tanıtımını yürütmek, marka haline getirmek ve bu sene 1.sini çıkaracağımız dergide topluluğumuzun yaptığı önemli işleri, geçmiş ve gelecek etkinlikleri, güncel sektörlere dayalı haberleri sunma hedeflemektedir.

ISO 9001 kalite yönetim sistemi standartlarında ulaşmak için aktivasyon çalışmalarını komitemiz sürdürmektedir. ULİT ISO 9001 belgesi alarak Türkiye'nin ilk kalitesi uluslararası belgeyle tescillenen öğrenci topluluğu olmayı hedeflemektedir.