Konferans ve Paneller Komitesi

Yıl içerisinde düzenlediğimiz belirli konferanslar komitemiz sorumluluğundadır. Amacımız, farklı sektörler içinde önemli firmalardan uzman iş adamlarını getirerek öğrenci arkadaşlarımıza bilgi ve birikimleriyle iş dünyasını  tanıtmaktır. Öğrencilerin şirket yöneticileriyle birebir görüşebilmesi ve şirketlerde staj imkanı bulmaları topluluğumuzun misyonları arasında yerini almıştır. Özellikle, gelenekselleşen etkinliğimiz olan “Sektörler Kongresi” ile birlikte, büyük şirketlerin üst düzey yöneticileriyle gerçekleştirdiğimiz kariyerlerine yönelik konferanslar öğrencilere yeni birikimler katmaktadır.

Geleneksel etkinliklerimizden olan “Reklamcılık ve Pazarlama Günleri” ve “Girişimcilik Günleri” adlı ses getiren iki büyük etkinliğimizde komitemiz de yer almaktadır.