RPG 10 Konuşmacı - Yemeksepeti Pazarlama ve İletişim Müdürü Sn.Okan Erol

Yemeksepeti Pazarlama ve İletişim Müdürü Sn. Okan Erol

10.Reklamcılık ve Pazarlama Günleri'nde Yemeksepeti Pazarlama ve İletişim Müdürü Sn. Okan Erol bizlerle birlikte olacak. ‪#‎RPG10yasinda‬

Okan Erol Kimdir?

1986 yılında Bursa'da doğdu. Lise eğitimini Bursa Anadolu Lisesi'nde ve üniversite eğitimini Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri alanında tamamladıktan sonra, yüksek lisans için İngiltere’ye gitti ve Cranfield University MSc Strategic Marketing mezunu olarak İngiltere’de iş hayatına atıldı. Tesco PLC – Nutricentre’da Dijital Pazarlama Sorumlusu olarak çalıştığı 1 senenin ardından Türkiye’ye döndü. 4 senedir Yemeksepeti bünyesinde ağırlıklı olarak pazarlama iletişimi, içerik pazarlaması, mobil pazarlama, marka ve ürün geliştirme süreçleri üzerinde çalışıyor. En büyük hobileri rollercoaster/tema parkları ve kayak.