RPG 10 Konuşmacı - Saatchi&Saatchi CEO Sn.Lize Karaboğa

Saatchi&Saatchi CEO Sn.Lize Karaboğa

10.Reklamcılık ve Pazarlama Günleri'nde Saatchi & Saatchi CEO Sn. Lize Karaboğa bizlerle birlikte olacak. ‪#‎RPG10yasinda‬

Lize Karaboğa Kimdir?

Lize Karaboğa, 1986 yılında Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra yüksek öğrenimine İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nde devam etti ve 1990 yılında mezun oldu. Reklamcılığa, başlaması 1992 yılında Manajans/JWT’ye katılmasıyla oldu. 1997 yılında katıldığı Yorum Publicis’te, 2005 yılında Müşteri İlişkileri’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini aldı. 2007 yılında da Publicis Bold’un Genel Müdür sorumluluğunu devraldı. Temmuz 2014 itibariyle Lize Karaboğa, Saatchi & Saatchi markasının CEO’su olarak yeni bir görev ve sorumluluk üstlendi.

Lize Karaboğa, Reklamcılık Vakfı Yönetim Kurulundadır ve Reklamcılar Derneği üyesidir.